Mun. Slatina
Jud. Olt
e-mail la :
ro.personalizari@yahoo.com
tel mobil: 0764321586
Ghidul Omului Practic
Ghidul Omului Practic
Nu faptul că Pământul e rotund i-a agitat pe oameni, ci faptul că Pământul nu mai era plat.


Nu trimite la dracul pe omul care te supără, căci de acolo vine. Trimite-l la Domnul.
 

Aici veti gasi cadouri care vor incanta de fiecare data cand sunt privite !

 
 

Astrologie

Horoscop natal, Progresia planetara, Revolutia solara, Compatibilitate


HOROSCOPUL NATALCuprinde date legate de: personalitate, viaţă, valori şi resurse, comunicare, familie, fraţi şi surori, creaţie, dragoste, serviciu, sănătate, colaborare, asociere, moarte şi regenerare, înţelepciune şi filozofie, carieră profesională şi realizare, prieteni şi idealuri, sacrificiu, karmă.
Reprezintă partea de bază a ”destinului”, ”programul” pe care fiecare entitate si-l asumă înainte de a se întrupa în corpul fizic.
De toate acestea avem nevoie pentru a înţelege structura subtilă a fiinţei umane (sufletul, inconştientul, structura pură a fiinţei).

Date necesare pentru întocmire: ziua, luna, anul, ora (cu aproximaţie de 2 ore), localitatea naşterii.
Horoscopul Natal are 38-40 pagini format A5 (15/21cm).

Preţ: 50 RON

PROGRESIA PLANETARĂEste dovada faptului că în tot ceea ce facem există un procent prin care noi putem, şi chiar o facem (mai mult sau mai puţin conştient) să progresăm prin ceea ce suntem pregătiţi în anumite momente ale vieţii. Depinde de momentul ales pentru a întreprinde anumite lucruri în legătura noastră cu destinul nostru, cu ceea ce ne propunem să înfăptuim. Este oare momentul oportun şi favorabil pentru a face ceea ce ne dorim?
Există momente în care se pot face foarte multe lucruri cu randament maxim, prin această determinare a Progresiei Planetare (care ne dă date în timp şi spaţiu despre când şi unde este mai favorabil să acţionăm).

Date necesare pentru întocmire: ziua, luna, anul, ora (cu aproximaţie de 2 ore), localitatea naşterii. Momentul (data, locul în care se va afla nativul, sau acţiunea ce se poate întreprinde în anumite momente).
Se întocmeşte pe o perioadă de minim 3 luni şi maxim 12 luni.

Preţ: 10 RON/lună

REVOLUŢIA SOLARĂPe baza datelor horoscopului natal, prin Revoluţia Solară se pot determina anumite momente din viaţa noastră când pot deveni active anumite calităţi precizate în Horoscopul Natal. Este important de ştiut acest lucru, mai ales că în horoscopul natal sunt precizate anumite calităţi sau defecte de care în mare parte suntem conştienţi sau nu. Să ne amintim că trăim cu aceste două lucruri şi suntem oarecum responsabili de aceste aspecte ale personalităţii noastre. Soarele este unul dintre luminătorii conştiinţei noastre, aşa că ne putem folosi prin această mişcare a lui (Revoluţia Solară) pentru a ne ilumina anumite aspecte ale conştiinţei noastre.

Date necesare pentru întocmire: întocmirea Horoscopului Natal care reprezintă partea de bază a Revoluţiei Solare. Pentru precizarea unui moment sau perioade cât mai exacte a unor aspecte din această perioadă e necesar a se specifica şi localitatea în care se află nativul.
Se întocmeşte pe o perioadă de 1 an

Preţ: 80 RON

COMPATIBILITATEASe întocmeşte între: două persoane (asociate, prietene, căsătorite, în curs de căsătorie, partenere în afaceri, diverse asocieri).
Reprezintă gradul de compatibilitate care poate exista între cele două părţi. Modul prin care ele pot colabora, ceea ce poate oferi unul celuilalt, care sunt punctele comune, unde se pot ajuta şi implicit a realiza ceea ce au de înfăptuit împreună (ceea ce unul are de oferit celuilalt, sau de învăţat unul de la celălalt).

Date necesare pentru întocmire: datele de naştere ale celor două părţi (ziua, luna, anul, ora - cu aproximaţie de 2 ore-localitatea naşterii).

Preţ: 80 RON


RELAŢII ŞI COMENZITELEFON:
0747.239.366
sau e-mail
alhenna75@yahoo.com

Comenzile primite se pot trimite şi prin poştă (sub formă de colet poştal) la adresa solicitantului cu plata ramburs, sau, în format electronic la adresa de e-mail a solicitantului.